דלג על Banners
Banners
דלג על Banners
Banners
נצרת עילית
דלג על בר עליון 1
בר עליון 1
דלג על חיפוש
חיפוש
דלג על בר עליון 2
בר עליון 2
דלג על בר עליון 3
בר עליון 3
דלג על Banners
Banners

קורס בישול מקצועי א’ לה קראט

 

הסבר קצר על הקורס
קורס בישול מקצועי מורחב המיועד למעוניינים להשתלב בענף הקולינארי בארץ ובעולם.
קורס מעשי ויישומי ומורכב מכ -440 שעות לימוד אקדמאיות וכולל סטאג’ מעשי במיטב המסעדות בארץ.
הקורס מכשיר באופן מעמיק את תלמידיו במיטב הידע, טכנולוגיות הבישול ורמת גימור
העומדת בקו אחד עם הזירה העולמית.


במהלך הקורס נלמד:
התיאוריות הקשורות בחומרי הגלם
טכניקות עבודה שונות
שיטות בישול מגוונות ומקצועיות
והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים.
כל תלמיד עובד בעמדה נפרדת.
תדירות של פעמים בשבוע.
בין הנושאים הנלמדים בקורס:
עבודה עם סכינים,צירים רטבים,גבינות, בשר,חלקי פני, דגים פירות ים,
פסטה,סושי, בצקים קינוחים, צילחות ועוד ועוד.

תנאי קבלה:
סיום 12 שנות לימוד.
עברית- שפת אם.
קריאה וכתיבה בעברית- ברמת שפת אם.

תעודת סיום:
עודה תינתן לעוברים את המבחן המעשי והעיוני בציון מעל 65 לפחות.
לנוכחים ב 85% מהשיעורים.

יתרונות ייחודיים:
ורים הכי טובים. כל המורים בוגרי לימודים בחו"ל.
חומרי גלם איכותיים. ובשפע!!
שיטות לימוד בנלאומיות.
עמדות עבודה אישיות.


 

 

הדפסשלח לחבר

צור קשר

רוצה לקבל מידע מותאם אישית?
רוצה לקבל ידיעון חינם?





checked

דלג על Banners
Banners
עבור לתוכן העמוד